CERTIGOLD certificering

B Medical Systems RCW25 transportbox met CERTICOLD Pharma-certificering

Wist je dat de RCW25 transportbox van B Medical Systems CERTICOLD Pharma is gecertificeerd volgens de EU-richtlijnen voor goede distributiepraktijken (GDP)? De RCW25 transportbox is de eerste medische transportbox die deze certificering ontvangen heeft.
CERTICOLD is een kwaliteitslabel dat wordt uitgegeven door Cemafroid op basis van specificaties die zijn samengesteld door fabrikanten, gebruikers en experts van de betreffende industriële producten.

Waarom een kwaliteitslabel?

  • Voor de gebruiker van de apparatuur: CERTICOLD valideert de keuze van een product en bewijst dat het voldoet aan de wettelijke vereisten.
  • Voor het gecertificeerde bedrijf: CERTICOLD is een kwaliteitsgarantie en een waardering van de competentie. CERTICOLD is de vertrouwensindicator die wordt gevestigd tussen de gebruiker van het product en de leverancier/fabrikant.

Voor medische professionals is het essentieel dat temperatuurgevoelige specimens volgens GDP-richtlijnen worden gedistribueerd. Onafhankelijke labels zoals CERTICOLD Pharma helpen eindgebruikers de juiste keuze te maken door naleving van de GDP-richtlijnen te certifiëren. Dit label wordt beheerd door een onafhankelijke commissie van koelketenexperts en garandeert hoge koelprestaties en strikte temperatuurreguleringen.

De RCW25 transportboxen worden gebruikt voor het veilig transporteren of tijdelijk opslaan van vaccins, medicijnen en andere laboratoriumpreparaten. Ze bieden een breed scala aan opslagtemperaturen van -80°C tot +8°C, afhankelijk van het gebruik van koelelementen, faseovergangsmaterialen of droogijs, en zijn ontworpen om biologische stoffen veilig te houden bij omgevingstemperaturen van -20°C tot +43°C.

Luc Provost, CEO van B Medical Systems, zei: “Het CERTICOLD Pharma-label voor ons product is een bewijs van de kwaliteit en normen die we bieden in de medische koelketen. Onze oplossingen worden getest en geauditeerd door onafhankelijke instanties om onze klanten te verzekeren van de hoge kwaliteit en prestaties.”

De RCW25 transportboxen kregen de certificering na strenge audits en verificatietests, waaronder isolatiecontrole, seizoensgebonden temperatuurschommelingen en mechanische sterktetests. Gelabelde producten moeten voldoen aan strikte kwaliteitsborgingseisen op thermisch, mechanisch en technisch gebied. Uiteraard is deze geweldige medische transportbox bij MF Medical Services te verkrijgen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen